Peminat

Sunday, March 25, 2012

Selebriti kata Aku Ohsemmm!! kerana satu Komen

Assalammualaikum.....
Lama dah tak update...setakat jalan2 je memanjang..

So lagu mana leh ada sorang selebriti ni kata aku Ohsemm... atau perkataan yang betulnya AWESOME..
Hanya kerana satu komen yang aku buat... bukan lah komen di FB tapi di blog la kan...

Maknanya dia ni boleh dikatakan selebriti blog la kan.. bagi aku laa.. bukan artis2 wayang atau nyanyi tu... Dia ni tak dedah aurat.. heheh
Macam mana-mana blogger, termasuk la aku..
Sesapa yang komen blog aku ataupun follow blog aku, konfem la aku tengok profile si pengomen (betul ke perkataan nih) kan? Tengok ada blog ke tak? Ok ke?
Klau Ok kita follow.......camtu la kan?

So dia ni sama la dengan kita sebagai manusia biasa di muka bumi yang sifat2 ingin tahu kan?
Agak-agak hangpa la kan...
Sapa la selebriti tu ye.....
Jeng Jeng Jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Siap lagi kalau bukan gadis ayu kita saudari Maya Lisa!!!!

pinjam gambar jap ye...hehehhe
Sapa tak kenal Maya Lisa meh habaq kat aku....
Boh penampaq sedaih, baru termimpi2 dalam tidoq...

Kiranya lepaih ja aku komen dalam blog dia nih, terus dia stalk blog aku kan..wahahahaha
Takkan nak stalk kalau dah bagi komen kan?
Dak aihh, dia terjah blog aku dan komen balik blog aku...
Hehehhehe...
Seronok betul aku time tu..siap print screen lagi nih....


Kalau korang dapat baca komen dia....sememangnya dia kata aku ohsemm... :)
Sebab aku pkai DSLR...Hehehe..
Kalau hangpa nak dia kata hangpa ohsemm gak, pkai la DSLR macam aku..
Hehehehhehhe...

Biasa la kalau dah selebriti macam Maya Lisa komen blog aku, terus la aku update status kat FB kan..



Tengok ayat pertama dari Maya Lisa dulu.... 
Dia aku kata aku comel beb!!!!
Wuhuuuu....
Terima kasih pada mak aku sebab lahirkan aku comel...hehhehe

Kira Ok la kan?

Nak lagi best?

Maya Lisa update blog dia...
BLOG MENARIK MINGGU INI


Blog aku disenaraikan sebagai blog menarik pada minggu tersebut!!
Yeaaayy!!
Kena promote beb...



Lepas je promote, pageview mendadak naik daripada kebiasaan...
Aku tak kejar traffic.. ;)
Dan ada yang follow aku..terima kasih sebab follow.. :)

Papepun terima kasih la kepada selebriti blog kita, Cik Maya Lisa...
Atas kesudian singgah ke blog aku yang tak seberapa ni...

Dah lama sangat tak update blog atas kekangan masa dan kesibukan bekerja...
 Klau hangpa nak tengok blog dia yang Ohsemm jugak laa...
Hangpa boleh klik link kat bawah ni....


Setakat ni saja dari aku...
Banyak lagi bahan sebenarnya cuma takdak masa...
Sabar la dulu noooo....

Peace Out

.
.
.
.
.
.

Opppss

Pageview counts yang sangat menarik sempat aku print screen sebelun naik mendadak lagi...


Cantikkan nombor tu..?
Hehehehe

p/s: untuk makluman, aku akad nikah 27 Mei, malam terus kenduri sebelah pompuan, kenduri sebelah aku 31 Mei.... dan semalam adalah besday tunang aku, 24 Mac. Masa cuti aritu pun bg hadiah keychain je.. Alhamdulillah.. dia terima baik... semalam aku hanya wish dan nyanyikan lagu besday dalam tepon.. sweet kan aku? Heheheh

9 comments:

Anonymous said...

Maya Lisa tu...mintak dia jadi model buleh kut...kekekeke... - hafidzmusa -

aBANgZAI said...

boleh.. mesti dia nak je... haha

Maya Lisa said...

haeshhhhhhhhhh !! nak kena niii abang comel niii ^^


buat maya segan je haeshh...tak tidur malam lah maya macam ni ! hikhik ^^

aBANgZAI said...

nak kena pe dik oii!! hikhik... xpe2, abang boleh dodoikan.. :)

TUGAU GATES said...

keau pemudeyy..wahahaha..guro jk.peace :p

IEQAH said...

alolo so sweet laa maya n abg zai ni..hehehehe

aBANgZAI said...

Amboi Ieqah....pandai2 yek...apa salah nye.... Hehehhehe... al maklum laa.. solo lagi.. heheh

AlyNn NyzAa said...

wah maya lisa~ femess :)
bangga jap sbb prnh 1 fakulti ngn maya lisa :)

faizulosman said...

maya lisa ni kwn sy... hehe...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html