Peminat

Sunday, October 30, 2011

Header Baru, Page Baru

Assalammualaikum
Salam sejahtera buat semua...

Dah lama tak update blog...
Kesibukan, kekangan masa, ketandusan idea,
Semua ada...
Memang dah bersawang dah aku tengok...

Jadi aku update ni sekali ngan

HEADER BARU!!!

dan juga 

PAGE BARU!!!!

Korang tengok balik header aku kat atas
 ^
 I
 I
 I

Saja nak tukar baru
Sementara ada pic cantik ngan idea

dan kat bawah ni
I
I
I
I
\/


adalah page baru yang aku baru buat kat FB

Su.Na.T aBANgZAI

Bukanlah aku baru nak bersunat atau nak bersunat kali kedua
Su.Na.T adalah singkatan bagi SUkahati NAk Tanya
Tujuan aku buat page ni adalah untuk korang bertanyakan
sebarang persoalan sama ada yang lazim atau pun tidak logik.
Ikut suka hati korang la nak tanya apa pun.
Tapi tanya di page berkenaan.
Klik kat pic di atas untuk ke page Su.Na.T aBANgZAI

Soalan terpilih akan dijawab bukan di page tersebut
tapi di dalam youtube. 
Maknanya aku akan buat vlog. 
(Saja nak berinteraksi dengan follower2 )
Artis la konon...buweekk...

LOL

So setakat ni je...
Jangan lupa like page. Kalau nak tanya soalan tanpa like page pun takpe.
Trimas sebab membaca..

PEACE!!!

p/s: rasa tak sabar plak nak bergelar tunangan orang :)



1 comment:

+ GEE + said...

cantek header tu....nk gak de header cm gini....