Peminat

Sunday, August 14, 2011

Gondol Habis!!!

Assalammualaikum....

Hai semua....entry kali ni xde la kena mengena dengan bulan Ramadhan yang mulia ni....hanya sekadar entry yang tak pernih di terbitkan...
Sibuk la katakan...banyak sebenarnya aku nak cerita tapi tak kesampaian bila malas mula melanda diri..Heheheh..
Jadi sekarang ni la masa yang agak sesuai memandangkan tiada kerja lain nak dibuat pada hari Ahad.......

Berbalik pada tajuk di atas!!

Apa yang gondol? Kepala aku? Takde lah...masih berambut lagi ni....Ahaks...

Sebenarnya camni, sebelum mula berpuasa hari tu, Politeknik Mukah telah menganjurkan pertandingan melukis/mewarna. So, anak murid aku pun join la sekali....... Ada 4 kategori kalau aku tak silap laa... Kategori Tahun 6 & 5, Tahun 4 & 3, Tahun 2 & 1 dan Pra Sekolah. Mesti la korang ingat anak murid aku johan semua kategori kan? Well, almost sebenarnya...

Pra sekolah tak menang langsung pun. Tahun 2 dapat Naib Johan je... Part yang best adalah, Tahun 3 & 4 dapat Johan dan Naib Johan. Pehhh... DAN YANG TERBAIK!!  Kategori Tahun 6 & 5 menggondol habis semua tempat. Johan, Naib Johan, Tempat Ketiga. Anak murid feveret aku dapat no.1. Hehehhe...Bangga seeehhh..  Murid sekolah lain telan air liur je...eheheheh....boleh dikatakan, sekolah aku mempunyai nak murid yan berbakat sejak dari dulu lagi.. Bukanlah sebab aku mengajar diorang..(rendah diri la pulak)..ada la sikit-sikit bagi tips...

So korang tengok-tengok la pic diorang kat bawah ni.... Enjoy!!

Ni la anak murid feveret aku... Nursyafira

Dua orang lagi yang dalam kategori yang sama

Ni adiknya Nursyafiqah, bakal menjadi anak murid feveret aku

Kawan sekelasnya, 

Nuraini, anak semenanjung

3 orang ni dalam kategori yang sama

Last sekali, kategori pra sekolah

Ibu bapa yang menemani anak-anak mereka

VVIP Politeknik Mukah semasa pengumuman pemenang pertandingan

Present gurlz...heheh...masih single lagi ke? Ahaks...

Pemenang tempat ketiga kategori Tahun 1 & 2

Pemenang tempat kedua kategori Tahun 3 & 4.
(Johan pun ada tapi dah balik awal sebab ingat dah kalah)

Pemenang tempat ketiga kategori Tahun 5 & 6

Pemenang tempat kedua kategori Tahun 5 & 6

Pemenang tempat pertama kategori Tahun 5 & 6

Boleh dikatakan 50% daripada hadiah yang disediakan, anak-anak murid aku yang menang.
Kira menang besar la ni...hehehe
Bangga seeehhh...


Setakat ini sahaja daripada aku...lain kali pulak...
Peace out!!




3 comments:

Gloria Wong said...

ckgu..tok la d tangga mek marek..ada lecturer mek sia.hehe..

suka nangga blog ktak..ada feels..luf da pict...(^_^)

aBANgZAI said...

tq gloria...jgn lupa singgah lagi... ;)

Gloria Wong said...

ok.smstny..ni antra blog fav. sya...