Peminat

Friday, April 15, 2011

MENANG!!!

Assalammualaikum...salam sejahtera...

MENANG LAGI!!!

Ya, SK Mukah johan pertandingan Action Songs dan akan ke peringkat seterusya...tapi yang tak bestnye kena bertanding semula dengan naib johan...ish....pelik ni....mintak2 jangan kalah pada naib johan sudah laa....



Kena plak dalam pertandingan rekoder pun menang!! Huhu..terus masuk peringkat negeri... :)


Sapa nak jadi pengiring diorang nanti?

Konfem la aku....................................................................................................bahagian Action Songs.. sebab aku kena jaga props...yang len2 GB tak bagi.....sebab nye, xnak orang 'sit in' aku..Hheheheh..

Jadi minggu lepas adalah minggu yang meletihkan...kena bersiap-sedia untuk pertandingan 2 minggu lagi..

Peace out!!

1 comment:

mia.lia said...

uuwaaa..nnti rekod la ;D