Peminat

Tuesday, May 3, 2011

Pesta Kaul: Karnival Fotografi, Bandi Amuk dan MENANG!!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera pada semua...

Masih lagi dengan Pesta Kaul tapi kali ni nak sentuh pasal Karnival Fotografi yang kelab aku jalankan iaitu 10D Photoshooters Club. 

Ahli kelab yang ada...ramai lagi sebenarnya....




















Terima kasih kepada semua yang menjayakan Karnival Fotografi ini. Dan ribuan terima kasih kepada pro2 fotografer Chottouch, Blackpunk5hitam, Shazli Shot dan lain-lain (x ingat) yang turut menjayakan karnival dengan membuat kelas dan pameran.

Kita beralih pula pada konsert pada malam terakhir Pesta Kaul. Biasa la setiap konsert pasti ada penyanyi tempatan.




Tapi sebenarnya ramai yang menunggu artis terkenal..jadi malam tu Bandi Amuk mengamuk!!! Yahaaa!!!



Walaupun rockers. Yea Yeaaaaaahhhhh!!! Dia ni tetap pandai buat lawak dan memberi nasihat yang cukup baik kepada generasi muda. Kiranya dia ni sporting ah...respek ah aku ngan dia nih.. :) Banyak lagu2 lama dia nyanyi, yang feymes gila laa..peminat fanatik underground pn ada dn macam nk wat huru hara jer..tapi nasib baik la tidak sebab aku ada depan stage (first class seat..heheh) snap pic ngn geng2 10D. Naya ooo...

Dan last sekali adalah...... AKU MENANG!!!!

Ya...aku menang tempat pertama dalam pertandingan fotografi dan hadiahnya....

Hadiah tempat Pertama

Sampul yang berisi wang RM500


Tripod yang sudah lama aku idam2kan. Ball bearing lagi tuuu...haha



Hadiah utama: Kamera DSLR Nikon D3000 dan sijil penyertaan (>_<)
Woohooooooooo!!!!



1st time masuk pertandingan fotografi dan terus menang hadiah utama...dalam hati dok kata "dapat monopod pun jadilaaa..". Berbaloi dengan modal RM32 (yuran RM20 + print 8r RM12). Jumlah keseluruhan hadiah mencecah RM2000..hoh...pakcik kayo!! Sori xde gambar aku terima hadiah sebab aku sibuk naik atas pentas terima hadiah..wahahahha..ada member snap. Nanti aku upload..hehehheheh..

Nak tau pic mana aku pertaruhkan dalam pertandingan fotografi? Pic ni penah masuk entry lepas. Ahahha..xsangka ooo...


Gambar orang bermain Tibao dengan berpakaian tradisional Melanau. Moment terbang yang cambest..
Kenalah dengan tajuk pertandingan: WARISAN

Memang aku tengah hepi gila nih...nantikan vlog aku...hehehheh
Ok Semua? Peace Out YOoooooooooo..!!

3 comments:

Nurul Afifah said...

tahniah.!!!!!!!!!!!!! hebat gila ni..gambar tu pon awesome... !!

Zainurin Zin aka BanZai said...

Tq Afifah ;)

nuramira said...

pehh untung laa .tahniah tahniah .